Det Danske Kriminalarkadami

 
 
 
Krimidysten

Den 13. juni 2013 starter "Krimidysten"

 

”Krimidysten” er et initiativ af Krimifan.dk (en del af forlaget People’sPress) og SAXO.com, hvor de tre krimiforfattere Inger Wolf, Michael Lycke og Jens Østergaard inviterer krimilæserne med ind i skriveværkstedet, hvor det er dem, der får lov til at bestemme gerningssted, mordvåben og offer.

Selve skriveværkstedet finder sted over fire dage fra den 13. til 17. juni. De tre forfattere mødes på Hovedbanegården i København om morgenen på førstedagen, hvor det bliver afsløret for dem, hvilket mordvåben, offer og gerningssted, læserne har valgt, de skal skrive om. Derefter tager de afsted mod det valgte gerningssted, hvor de bliver indkvarteret de næste fire dage for at skrive deres noveller.

Alle tre forfattere skriver hver deres novelle, men kun en af novellerne bliver udgivet – den der har fået flest stemmer af læserne. I første omgang som e-bog. Al brugerinddragelse foregår via facebook.dk/krimifan. Mandag den 17. juni bliver de tre forfatteres forslag offentliggjort, og læserne kan efterfølgende stemme om, hvilken novelle der skal udgives.

Læs mere på Krimifan.

 

 
      Klik her på genveje til gode krimilinks: