Det Danske Kriminalarkadami

 
 
 
Frank Esmann: Thrilogi

Forlaget Rosinante skriver om Frank Esmanns thriller-trilogi:

 

DØDEN INDHENTER JER

 

dden indhenter jer

 

 

Døden indhenter jer er første bind i Frank Esmanns thriller-trilogi om tidens store trusler: Terroren, risikoen for yderligere spredning af atomvåben, den ældgamle konflikt mellem jøder og arabere i Mellemøsten, rivaliseringen mellem gamle og nye stormagter og international kriminalitet.

 

Nøglepersonen er den danske efterretningsmand, oberst C.F.H. Blixen. Scenen er den danske efterretningstjeneste og de udfordringer, som globaliseringen og den aktivistiske danske udenrigspolitik skaber.

 

I Døden indhenter jer fanges Asmid Said, en ung, ikke-religiøs og succesrig skuespillerinde af dansk-irakisk herkomst, i et dilemma.

 

Et vellykket amerikansk-israelsk angreb gør det af med Syriens drømme om at blive atommagt, og Damaskus vil have hævn.

 

Da der opstår mulighed for at rette et terrorangreb mod en international konference i Diamanten i København, tvinges Asmid til at påtage sig rollen som hævner - eller se sin bror rådne op i et fængsel i Damaskus. 

 

Bare en uge før den planlagte aktion får Blixen og hans folk i efterretningstjenestens Sektion 2 nys om attentatplanerne. I en stejlt stigende spændingskurve følger bogen hans bestræbelser på at vinde en ulige kamp mod både tiden og en modstander, hvis motiv til at dræbe er tvingende, en søsters kærlighed til sin bror.

 

 

 

 

DRAGENS ÅNDE – 2. bind i Frank Esmanns thriller-trilogi

 

 

dragens nde

 

Verden er på randen af en altomfattende krig. I et inferno af modstridende interesser forsøger den lille internationale spionageenhed Sektion 2, ledet af den danske efterretningsmand Blixen, at forhindre et krigsudbrud.

 

Irans ønske om at besidde atomvåben er velkendt, men råder de allerede over én bombe? Det hævder israelerne, som i et konspiratorisk samarbejde med indflydelsesrige politiske kredse i USA planlægger at bombe de iranske atomfaciliteter. Imens forsøger den amerikanske regering at forhindre Irans udvikling af atomvåben gennem forhandlinger.

 

Blixen kommer sammen med den unge, kvindelige agent, Asmid, på sporet en af dansk virksomhed, som ulovligt har eksporteret de nødvendige gascentrifuger til Iran. 

 

Efterretningstjenesterne strides, og midt i det hele står Blixen overfor admiral Carl Hamilton (venligst udlånt af Jan Guillou).

 

 
      Klik her på genveje til gode krimilinks: