Det Danske Kriminalarkadami

 
 
 
Hvem er vi ?Lotte Petri

pressebillede lille

 

Lotte Petri (f. 1968) eruddannet  cand. mag. i fransk og HD i afsætningsøkonomi. Hun har arbejdet mange år som marketingchef i Dansk Erhverv, før hun debuterede som forfatter.

Hun er medlem af Dansk Forfatterforenings hovedbestyrelse og bestyrelsesmedlem i Det Danske Kriminalakademi.

Hun debuterede med 2Den 5. plage" (Schønberg) i 2009 og blev indstillet til Danske Banks Debutantpris. I 2011 udkom "Vand til Blod." Siden har hun skrevet *Sort Død" og "Hvidt snit".

I 2016 udkommer "Djævlens værk".


 

 

 
Rebekka Andreasen

Rebekka Andreasen  Foto Jane Gisselmann

 

Rebekka Andreasen, f. 1973.

Uddannet journalist. Freelancejournalist og krimiblogger på www.vildmedkrimi.dk Tidligere kommunikationsmedarbejder, freelancejournalist i Uganda og journalist på Fyens Stiftstidende. Søren og Mette-bøgerne blev hurtigt afløst af spændingsbøger, og siden har krimigenren været den foretrukne. Holder foredrag om krimigenren og har flere gange på bogmesser interviewet krimiforfattere.

Modtager af Anton Koch-diplomet, der gives til "en person som med entusiasme, engagement og bred faglighed har beskæftiget sig med kriminallitteraturens specifikke spilleregler, stil og sprog."

Kan kontaktes på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
Tonny Vorm

tonny_img_1820

 

Tonny Vorm (født 1967) er redaktionschef på magasinet Euroman og litteraturkritiker ved Dagbladet Information. Drengeårenes maniske interesse for Desmond Bagley og Frederick Forsyth blev i studieårene på Københavns Universitet (cand.mag i Engelsk) dæmpet til fordel for mere stuerene klassikere. Men krimigenren – og specielt de moderne amerikanske og britiske forfattere – fik atter sin fortjente opmærksomhed, da Tonny Vorm for ti år siden ved at tilfælde fandt James Lee Burkes Neonregn i et sommerhus på Enø. I reolen i hjemmet i København, hvor han bor med sin kone og to børn, troner Burke i dag sammen med andre favoritter som Don Winslow og Denis Lehane side om side med blandt andet Den våbenløse hær – på sporet af FC Barcelona, som Tonny Vorm har skrevet med Martin Tønner,  og Historier om Amerika – aktuelle strømninger i USA’s litteratur, en essaysamling, som han har bidraget til og redigeret med Michael Bach Henriksen.

Kontaktes bedst via Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
Nanna Goul

 

 

F. 1980. Cand. mag i litteraturvidenskab og filosofi fra Københavns Universitet, litteraturkritiker og skribent på Weekendavisen samt foredragsholder. Inden for spændingslitteraturen har Nanna Goul primært beskæftiget sig med den gotiske litteratur - inden for en amerikansk og puritansk erfaringshorisont – med hovedvægt på forfattere som Washington Irving, Edgar Allan Poe, Nathaniel Hawthorne, Herman Melville og Mark Twain (Huckleberry Finn) samt nyere arvtagere inden for denne tradition så som Joyce Carol Oates og Anne Rice.

 
Jannik Lunn

jannik lunn aug.08 004

Journalist på branchebladet BogMarkedet siden 1999, inden da over 30 års erfaring fra diverse forlag. Har rejst land og rige rundt et par gange om året og solgt bøger til landets boghandlere.

Bijob i sin kones boghandel Boghandleren, Godthåbsvej på Frederiksberg. Havde desuden en lille sommerboghandel i Rørvig i syv år.

Har afholdt flere årlige »bogparader«, hvor forlagenes bøger er blevet præsenteret for boghandlerne og deres medhjælpere.

Har desuden holdt foredrag for flere af de store boghandlerkæders medarbejdere om sæsonens bøger.

Har været koordinator ved større forfatterarrangementer.

God erfaring som toastmaster og quizmaster.

Foredrag på højskoler og biblioteker.

Var i 12 år (1991-2003) formand for BoghandlerKlubben.

Har laurbærkranset 12 forfattere fra 1992-2003.

Har skrevet Undskyld, hvor er Ulysses? – Han er lige gået til frokost! Anekdoter og humor fra bøgernes verden

 

Adresse: Jannik Lunn, Gammel Kongevej 98, 1850 Frederiksberg C

Telefon: 33312905

Mobil: 21801799

Email.: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

og Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hjemmeside: www.bogpusheren.dk

 

 

Links:

www.bogmarkedet.dk

www.boghandleren.net

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste > Sidste >>

Side 1 af 9
      Klik her på genveje til gode krimilinks: